Info Transport București - Înregistrare

Bine ati venit pe forumul de discutii despre aplicatiile Info Transport Bucuresti si BPay!
Parerile voastre sunt importante pentru noi, iar pentru ca ne dorim ca acest forum sa reprezinte un mediu prielnic pentru dialog si informare, va invitam sa respectati urmatoarele conditii de utilizare:

- este interzis limbajul injurios, vulgar, obscen, calomnios;
- sunt interzise afirmatiile cu caracter discriminatoriu, abuziv, amenintator sau cele care indeamna la ura, violenta, activitati ilegale;
- este interzisa publicarea link-urilor catre alte adrese de internet si promovarea campaniilor sau a materialelor publicitare;
- este interzisa promovarea sau exprimarea optiunilor si a convingerilor politice;
- este interzis spamul si trollingul;
- este interzisa publicarea imaginilor care nu respecta conditiile mai sus mentionate.

Comentariile care nu respecta conditiile de utilizare enumerate mai sus vor fi eliminate, iar accesul autorilor la acest forum ar putea fi blocat, fara instiintare prealabila. Autorii isi asuma intreaga responsabilitate pentru comentariile sau imaginile publicate pe acest forum.
Comentariile publicate pe forum nu sunt considerate petitii.

Petitiile pot fi transmise la adresa de e-mail info@stbsa.ro sau prin intermediul formularului nostru de pe site, http://stbsa.ro/sesizari.php. Petitiile anonime sau cele in care nu sunt trecute datele de identificare ale petitionarului nu se iau in considerare si se claseaza, conform prevederilor art. 7 din O.G. nr. 27/30.01.2002.

Va multumim!